Ankara(Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

14 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

144 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin 81 ilinde Uluslararası alanda 36 Ülkede faaliyet gösteren firmamızın 150 Satış uzmanı kadrosuna sahip Ankara Bölge Müdürlüğü
Tanıtım ve Satış organizasyonu bünyesine

Sunum ,Tanıtım, Satış ve pazarlama alanında kendisi geliştirmek isteyen Yetiştirilmek üzere personeller alınacaktır. 

Aranan Şartlar: En az lise mezunu Askerliğini tamamlamış Ankara’da en az bir yıldır ikamet etmiş olmak

Kazanç : Maaş destek yüksek prim (Ürün başına 8000TL) Örnek: Başarılı çalışanlarımızın aylık ortalama gelir oranı 40-70 Bin TL arasıdır.

Kariyer : Performans ve tecrübeye göre kariyer basamağı sırasıyla Grup liderliği, Ofis müdürlüğü ve Bölge müdürlüğüne ulaşma imkanı Süreç içerisinde kariyer planlaması, tüm çalışmalar ve bütün imkanlar açıktır.

Promosyon ve Ödüller 4 aylık periyotlarda belirlenen kriterleri yakalayan çalışanlarımıza Türkiye’nin en gözde 5 yıldızlı otellerinde unutulmaz tatil
Yılda 2 defa yurt dışı gezileri

Motivasyon amaçlı sosyal aktiviteler Performansa dayalı haftalık yemek organizasyonu
Şirket Çalışanlarının kazanımları Etkili iletişim seminerleri Mülakat ve analiz teknikleri seminerleri Analitik düşünme ve analiz seminerleri Diksiyon ve hitabet seminerleri İşletmecilik seminerleri Portföy yönetimi ve oluşturma seminerleri Ticari hayat trendlerinin okuma ve yorumlama seminerleri Risk analizi ve yönetimi Etkili tahsilat seminerleri.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Satış Pazarlama Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Temsilcisi Satış Pazarlama Temsilcisi Maaşları Satış Pazarlama Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Temsilcisi Nedir? Satış Pazarlama Temsilcisi İş İlanları